Hlavní obsah

Útočník Fryšara podepsal novou smlouvu ve Zlíně

Zlín

Hokejový útočník Štěpán Fryšara bude nadále působit v extraligovém Zlíně. Jedenadvacetiletý hráč podepsal s Berany novou víceletou smlouvu. Klub o tom informoval na svém oficiálním webu.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Ilustrační foto

Článek

"Jsme rádi, že Štěpán zůstane součástí zlínského hokejového klubu. Nejen v letošní sezoně prokazuje, jak užitečným hráčem je pro tým. Je to velmi mladý pracovitý hokejista a vidím v něm velký potenciál do budoucna," uvedl generální manažer Martin Hosták.

Fryšara přišel do Zlína už v roce 2013 v mládežnickém věku ze Vsetína, za seniorský tým nastupuje třetí sezonu. "V aktuálním ročníku se hodně zlepšil a vedle poctivé práce přidal i řadu krásných hokejových momentů," řekl Hosták.

Rodák z Valašského Meziříčí doposud v extralize odehrál 136 zápasů, vstřelil 16 branek a přidal 19 asistencí. Devatenáct bodů si připsal v aktuální sezoně.

"Jsem tady spokojený, vybojoval jsem si pozici v extraligovém týmu. Cítím od vedení klubu a trenérů důvěru. Po hokejové stránce se dostávám stále výše a věřím, že v tomto trendu budu pokračovat," řekl Fryšara.

Reklama

Související témata: