Hlavní obsah

Obránce Toman posílil Kladno, podepsal tříletou smlouvu

KLADNO

Zkušený hokejový obránce Milan Toman se stal první posilou Kladna pro příští extraligovou sezónu. Ve středočeském klubu podepsal podle informací kladenského webu tříletý kontrakt.

Článek

Devětadvacetiletý litoměřický rodák nebude dres Kladna nosit poprvé. V dorosteneckém věku ho oblékal tři roky a mezi seniory odehrál v ročníku 2001/02 celkem 14 utkání. Kladno však tehdy sestoupilo.

Tomanův příchod byl na spadnutí již v průběhu této sezóny. "Je to pravda, že se o tom jednalo, ale to už je minulost. Stejně jako celá minulá sezóna, která v Budějovicích nevyšla. Do Kladna se těším a věřím, že to dopadne mnohem lépe. Jak se i letos ukázalo, stačí postoupit do předkola play off, není potřeba hrát celou sezonu na špičce. Budu dělat všechno pro to, aby se nám to s Kladnem povedlo," řekl Toman.

Od sezóny 2001/02 strávil Toman tři roky ve Znojmě, rok nastupoval za pražskou Spartu a poslední tři extraligové ročníky působil v Českých Budějovicích, kde patřil k hlavním oporám týmu. V tomto ročníku si připsal v 52 utkáních včetně skupiny o udržení 26 bodů za sedm branek a 19 asistencí.

"Teď jsou přede mnou další tři roky v Kladně, tak doufám, že budou úspěšné," poznamenal Toman. Do přípravy s týmem by se měl zapojit na konci dubna.

Smlouvy s kladenským klubem prodloužili o dva roky brankář Lukáš Cikánek a forvard Martin Frolík. U obou má navíc klub možnost uplatnit roční opci.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články