Hlavní obsah

Hlaváč chtěl ještě pomoci Kladnu a nastoupil krátce před odletem

KLADNO

Jako ve slavném českém filmu si dnes připadal hokejový útočník Jan Hlaváč, který po výpomoci týmu Rytíři Kladno v úvodu nové sezony nastoupí do angažmá ve švédském Linköpingu. Tam se jako již tradičně v minulých letech přesouvá později kvůli tamním daňovým zákonům.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Jan Hlaváč v dresu kladenských Rytířů.

Článek

"Opravdu je to pro mě dnes velice hektický den, protože jsem ještě chtěl Kladnu pomoci. Nazval bych to akcí 'kulový blesk'," konstatoval Hlaváč po skončení utkání na kladenském zimním stadionu a připomněl tak název onoho filmu, přičemž jen nedlouho poté už musel být na letišti připraven k odletu.

"Ve 22 hodin letím z Ruzyně a zítra již ve čtyři hodiny odpoledne hraji za nový klub ve Skelleftea," přiblížil dvojnásobný mistr světa. "Dnes nám naštěstí zápas vyšel, prakticky nám tam napadalo všechno. Jsem samozřejmě nesmírně rád, že jsem se mohl rozloučit výhrou," doplnil Hlaváč.

Pokud má hodnotit celé angažmá v dresu Rytířů, je relativně spokojen. "Kdyby mi někdo před sezonou řekl, že když budu odjíždět a Kladno bude mít na svém kontě 18 bodů, tak bych tomu vůbec nevěřil. Některé zápasy nám vyšly stoprocentně, v jiných už to ale bylo horší," přemítal Hlaváč.

Svoji produktivitu se čtyřmi góly a dvěma asistencemi v 11 vystoupeních komentoval střízlivě. "Možná jsem si představoval, že vstřelím více branek, ale na druhé straně jsem mohl být i méně úspěšný, takže i z osobního pohledu jsem si nevedl špatně. Na angažmá na Kladně budu rád vzpomínat," uzavřel v poklusu Hlaváč před svou skandinávskou misí.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články