Hlavní obsah

Olomouc má náhradu za zraněného Konráda, přichází Sedláček

Olomouc

Hokejisty extraligové Olomouce posílí brankář Jakub Sedláček, který v klubu nahradí dlouhodobě zraněnou jedničku Branislava Konráda. Jednatřicetiletý gólman přichází na Hanou na hostování, jehož délku klub na svém webu časově nespecifikoval.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Brankář Jakub Sedláček během svého působení v pražské Spartě.

Článek

"Jsme rádi, že se k nám takovýto gólman přidá. Doplní tak skvěle chytajícího Honzu Lukáše. V době, kdy nevíme, za jak dlouho bude Braňo zpátky, je to vítaná posila a zároveň záruka toho, že budeme mít jednu z nejlepších brankářských dvojic v extralize," uvedl trenér brankářů Martin Falter.

Sedláček je odchovancem Zlína, v extralize chytal i za Hradec Králové nebo Spartu. Působil i v KHL či mezinárodní rakouské lize EBEL. V minulé sezoně chytal za Košice a rakouský Villach.

Olomouc přišla krátce před začátkem sezony o plánovanou jedničku Konráda, neboť ho v přípravném zápase proti Hradci Králové zasáhl bruslí do krku útočník Petr Koukal. Slovenský reprezentant musel na operaci, má zasaženy svaly a nervy na krku i naštípnutý obratel.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Brankář Olomouce Branislav Konrád během utkání se Spartou.

Kdy se Konrád vrátí na led, není momentálně jasné. Hanáci tak dosud spoléhali na Jana Lukáše, kterému kryli záda junioři Jan Špunar nebo Vojtěch Mokrý.

Reklama