Hlavní obsah

Po pěti letech s generálním partnerem. Sparta spojila síly s řetězcem supermarketů

Pětileté období bez ryze generálního partnera je u konce. Hokejová Sparta na čtvrteční tiskové konferenci v Brožíkově síni na Staroměstské radnici oznámila, že na příští tři sezóny spojuje své jméno s potravinovým řetězcem Billa.

Foto: Michal Krumphanzl, ČTK

Zleva útočník Sparty Miroslav Forman, sportovní manažer a hlavní trenér Pražanů Jiří Kalous a brankář Sparty Tomáš Pöpperle.

Článek
Fotogalerie

Logo nového generálního partnera bude úřadující extraligový vicemistr nosit i na svých dresech, a to nad tradičním rudým znakem ve tvaru písmene „S".

„Společnost Billa má v Čechách dlouholetou tradici a je ve svém poli působení stejně dobře známá jako Sparta v hokejovém prostředí. Jsem rád, že díky tomu získáváme prostředky i na provoz naší mládeže, na kterou klademe velký důraz," pochvaluje si předseda představenstva pražského klubu a od srpna i jeho majitel Petr Bříza.

„České republika je světově proslulou hokejovou zemí a Billa je lídrem na trhu mezi supermarkety. Společně se zasloužíme o kvalitní a úspěšnou budoucnost. Partnerem Sparty jsme se stali zejména pro její dlouholetou tradici ve výchově mladých talentů. Investice do buducnosti příštích generací jsou přímo součástí naší firemní vize stejně jako sponzoring sportu a zdravého životního stylu. Nové partnerství do toho skvěle zapadá," uvedl Jaroslaw Szczypka, generální ředitel Billa ČR.

Reklama

Související témata: