Hlavní obsah

Razingar s Korhoněm budou působit v Třinci

TŘINEC

Třinecký hokejový klub získal pro příští sezónu první posily do ofenzivy. Z Pardubic přicházejí útočník Lubomír Korhoň a slovinský reprezentant Tomaž Razingar. Obě nové akvizice Ocelářů se klubu upsaly na dva roky.

Foto: Sport.cz

Třinec má nové posily - ilustrační foto.

Článek

I když v zákulisí se o příchodu dvojice pardubických forvardů spekulovalo už dlouho, Třinec jejich jména oficiálně potvrdil až poté, co jim vypršely smlouvy s loňským mistrem. "Jsou to kvalitní hráči a věříme, že to prokáží v našem dresu," řekl generální manažer třineckého klubu Pavel Marek.

Korhoň se v Třinci na tři utkání mihl už v minulé sezóně, teď tady bývalý hráč Zlína, Havířova, finského Ilvesu Tampere, švédského HV 71 či Liberce zakotví natrvalo. Loňský mistr odehrál v uplynulém ročníku extraligy v Pardubicích 42 utkání, ve kterých dal pět gólů.

Slovinský reprezentant Razingar se do Pardubic znovu vrátil až v lednu po čtyřměsíčním působení v Jesenici. Za šestnáct zápasů stihl zaznamenat osm bodů za pět gólů a tři asistence.

Oceláři tím posilování kádru ještě neukončili, ale k výrazným posunům v kádru už patrně nedojde. Uzavření extraligy klub nenutí k nákupu zvučných jmen. "Máme ještě něco rozjednaného, ale situace v extralize nahrává tomu, aby dostali prostor mladší hráči. A my tady máme několik šikovných juniorů," uvedl Marek.

Reklama

Související témata: