Hlavní obsah

Kapitán Tygrů během pokračujícího play off překvapil: V Liberci končím!

Praha

Poté, co v loňské sezóně pomohl dovést hokejisty Liberce k zisku historického extraligového titulu, prodloužil slovenský útočník Branko Radivojevič s Bílými Tygry smlouvu na rok a nyní s nimi jako kapitán usiluje o obhajobu Masarykova poháru. Po sezóně je však dvojnásobný medailista z mistrovství světa rozhodnutý dát Liberci sbohem.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Kapitán Liberce Branko Radivojevič.

Článek

Šestatřicetileté pravé křídlo, které v letošním play off posbíralo v osmi zápasech devět kanadských bodů a je tak nejproduktivnějším libereckým hráčem, totiž hlavně kvůli svým třem dětem plánuje návrat do mateřského Trenčína.

„V Liberci končím, protože se kvůli dětem chci vrátit domů do Trenčína," řekl serveru pluska.sk držitel stříbrné medaile z MS v roce 2012 a majitel bronzu z šampionátu 2003.

Radivojevič zatím není rozhodnutý, jestli ve své rodné zemi bude dál pokračovat s hokejem, nebo aktivní kariéru ukončí. „Zvažuju, co bude dál. Jestli budu dál hrát, tak v Trenčíně. Ale nevylučuju ani, že skončím. Uvidíme, jak se rozhodnu po sezóně," uvedl Radivojevič.

Liberec vede v semifinále play off nad Chomutovem 2:0 na zápasy, třetí pokračování série je na programu dnes v 17:20 na ledě Pirátů.

Reklama

Související témata:
  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín