Hlavní obsah

Magnitogorsk - Chabarovsk 3:1Nestrašil v KHL opět bodoval, přihrál na vítěznou branku

Moskva
Aktualizováno

Český útočník Andrej Nestrašil bodoval v novém ročníku KHL i ve třetím utkání. Hokejistům Magnitogorsku pomohl asistencí k domácímu vítězství 3:1 nad Chabarovskem a po třech zápasech má na kontě čtyři body (2+2), nejvíce ze všech českých hráčů.

Článek

Chabarovsk se už ve třetí minutě ujal vedení, ale domácí v druhé třetině vyrovnali a krátce nato překonal českého brankáře Marka Langhamera také Maxim Karpov. Jeho vítězný gól padl v oslabení po ideální Nestrašilově přihrávce před branku.

Langhamer si připsal 28 zákroků, do třetí třetiny místo něj nastoupil Jevgenij Alikin. Poslední gól hosté dostali 37 sekund před koncem při power play.

Magnitogorsk vyhrál i třetí zápas nové sezony. Přesto mu v Charlamovově divizi patří druhé místo, neboť Jekatěrinburg má o gól lepší skóre.

Poprvé se naopak do statistik zapsal Dmitrij Jaškin z Dynama Moskva, nejužitečnější hráč základní části uplynulého ročníku KHL. V sedmé minutě duelu s Jaroslavlí otevřel skóre střelou mezi betony brankáře Ilji Konovalova, jenže hosté díky vydařené poslední třetině nakonec zvítězili 3:2. Moskevský celek tak prohrál i třetí zápas v sezoně a v tabulce Západní konference je poslední.

Výsledky KHL:
Magnitogorsk - Chabarovsk 3:1 (za domácí Nestrašil 0+1)
Jokerit Helsinky - Nižněkamsk 6:0
Dinamo Minsk - Kazaň 4:5
Dynamo Moskva - Jaroslavl 2:3 (za domácí Jaškin 1+0)
Spartak Moskva - Ufa 5:3 (za domácí Radil 0+1)

Reklama

Související témata: