Hlavní obsah

Děsivý moment v KHL. Rozhodčí přímo před zraky českého gólmana upadl do bezvědomí

Ten moment pořádně vyděsil nejen dva tisíce fanoušků přítomných na stadionu ve městě Balašicha, kde hraje své domácí zápasy Kontinentální hokejové ligy Omsk, ale i diváky u televizních obrazovek. Během druhého utkání osmifinále play off mezi Avangardem a Jekatěrinburgem přímo na ledě zkolaboval čárový rozhodčí Jurij Ivanov.

Foto: repro Twitter Match TV, Twitter

Čárový rozhodčí Jurij Ivanov během čtvrtečního utkání KHL mezi Omskem a Jekatěrinburgem zkolaboval přímo na ledě.

Článek

Třiatřicetiletý ruský arbitr během jednoho z přerušení hry přijel ke střídačce Omsku, chytil se mantinelu a následně přímo před zraky náhradního brankáře Avangardu Šimona Hrubce zkolaboval a bezvládně se svalil na ledovou plochu.

Na pomoc mu okamžitě přispěchali doktoři a záchranáři a na nosítkách jej v bezvědomí převezli do sanitky. V ní se cestou do nemocnice probral, začal komunikovat a nyní se má nacházet ve stabilizovaném stavu.

Omsk i s Jiřím Sekáčem v sestavě nakonec utkání ve třetí třetině otočil z 2:3 na 4:3 a v sérii vede 2:0 na zápasy. Vítězný gól si ve čtvrtečním duelu připsal Ilja Kovalčuk, který ranou z voleje překonal brankáře Jekatěrinburgu Jakuba Kováře.

Reklama