Hlavní obsah

Neuvěřitelné představení! Hala při KHL bouřila, člen ochranky zastínil tanečnice

Když to nejde, musejí zabrat všichni. V Chabarovsku to rozhodně platí, s podporou pro hokejisty přišel i obyčejný člen ochranky, který dodal inspiraci fanouškům, ti popohnali svůj tým a ten nakonec v utkání KHL smazal manko a při prohře 3:4 po nájezdech urval aspoň bod.

Tanečník v Chabarovsku

 
Článek

Chabarovsku se při utkání s dalším sokem z východní části Ruska Novosibirskem příliš nevedlo, prohrával dokonce o tři branky.

Fanoušci v některých fázích téměř podřimovali, ale přišel okamžik, kdy ožila celá hala klubu z města na řece Amur.

Z ampliónů během přerušení hry zazněl hit Michaela Jacksona, což nenechalo v klidu jednoho z členů bezpečnostní služby. Zastínil i dívky tradičně se nakrucující mezi diváky.

Kdož ví, jestli to nebylo tak trochu nainscenované. Kamera v hale si vybrala v pravou chvíli právě chlapíka, který byl označen jako člen ochranky a zčista jasna spustil taneční kreace.

Sice víceméně amatérské, ale určitě procítěné, což publikum náležitě ocenilo. Zabouřilo a kupodivu se nakonec v zápase zvedli i domácí hokejisté.

"Byla mi zima, trochu jsme zaimprovizoval, výsledek byl lepší, než jsem čekal," přiznal sám tanečník Alexander Churilov, že byl úspěchem svého kousku překvapen.

Líbila se vám improvizace neobvyklého tanečníka?
Ano
96,6 %
Ne
3,4 %
Celkem hlasovalo 6614 čtenářů.

Reklama

Související témata:
Tanečnice