Hlavní obsah

Mezinárodní hokejová federace se vytasila s logem pro Ligu mistrů

CURYCH/PRAHA

Mezinárodní hokejová federace (IIHF) představila nové logo pro nadcházející soutěž Ligy mistrů. Hokejová obdoba slavné fotbalové Champions League bude probíhat od 8. října do 28. ledna. „Má ty nejlepší kvality dobrého loga,“ těšilo na oficiálních stránkách předsedu organizace Reného Fasela. Turnaje se zúčastní z českých zástupců vítěz extraligy za sezónu 2007/08 Slavia Praha.

Foto: www.iihf.com

Logo hokejové Ligy mistrů

Článek

V novém znaku jsou zakomponovány hlavní symboly hokeje - dvě hokejky a kluziště uzavřené v kruhu symbolizujícího puk. „Je jednoduché a dává fanouškům jasnou odpověď, co znamená a co chce sdělit,“ pochvaloval si Fasel na stránkách IIHF.

Logo podle šéfa marketingové agentury Ovation Sports, která má na starosti pořádání Hokejové ligy mistrů, nevznikalo lehce. „Jednalo se o dlouhý proces, kdy se stále něco upravovalo,“ přiznal Craig Thompson.

„Součástí představení loga bude kampaň pro televize, kde bude prezentaci doprovázet také hudba speciálně určená k této soutěži,“ doplnil Thompson, jehož agentura má pod svými křídly rovněž pořádání Victoria Cup, který je součástí 100. výročí IIHF.

Reklama