Hlavní obsah

FANTASY: Dnes věříme jasným favoritům. Slováci na Švédy stačit nebudou

Chcete vyhrát telefon nebo puk s podpisem Jaromíra Jágra? Tak dnes vsaďte na jasné favority. Náš doporučený tým je složen ze Švédů, Finů a Kanaďanů. Sousedům ze Slovenska mnoho šancí nedáváme. Tady je naše doporučená sestava.

Doporučený tým na dnešní den!

Článek

V bráně Pekka Rinne, který je zatím nejlepším gólmanem celého turnaje v počtu fantasy bodů. Švýcarsko navíc letos není ve své bývalé formě, takže Finové jsou v utkání velkým favoritem, proto jsme do obrany postavili i Hietanena.

Vytvořte si tým na dnešní den MS v hokeji!

Síla našeho týmu je především ve skvělém útoku. Joel Ward a Matt Read by si proti Italům měli připsat další zářezy na pažbu, stejně jako Gudbranson, Rielly a kanadský kapitán Kevin Bieksa, kterého na turnaji dokázal přibrzdit jen náš Jan Kovář, stálo ho to ovšem zbytek utkání.

Naši sousedé Slováci dnes mají hodně těžký den a popravdě jim příliš nevěříme, i když bychom jim vítězství přáli. Do našeho týmu si ale našli cestu jejich soupeři ze Švédska. Möller, Lindström a Backlund jsou jasnou volbou. K tomuto triu jsme přidali navíc Joela Lundqvista, který je za 7,5 miliónu skvělou investicí. Kapitánské céčko jsme svěřili právě Eriku Möllerovi, který by měl obraně Slováků dělat velké potíže.

Reklama