Hlavní obsah

Panika na palubě letadla, neplánované mezipřistání! Vystrašené děti konejšila hvězda NHL

Vystrašené pohledy dětí, panika na palubě a nečekané manévry. Na pondělní let ze španělské Málagy do Helsinek mají pasažéři velmi nepříjemnou vzpomínku. Kvůli opilému cestujícímu, který se choval nevhodně, museli piloti udělat neplánované mezipřistání v Paříži. Francouzská policie alkoholem posilněného jedince vyvedla a vylekané caparty uklidňoval jeden z cestujících.

Foto: Profimedia.cz

Patrik Laine si hraje s pukem.

Článek

Tím nebyl nikdo jiný než dvacetiletá finská hokejová hvězda Patrik Laine. Podle deníku Ilta-Sanomat, který o události informoval, dvojka předloňského draftu NHL konejšila okolo dvaceti dětí.

Útočník Winnipegu rozdával prckům autogramy, někteří si s ním pořizovali selfie fotografie. Podle některých cestujících už jen přítomnost jednoho z nejlepších finských hokejistů současnosti pomohla dětem zapomenout na předchozí dění na palubě.

Během zhruba hodinové zastávky v Paříži si prý Laine, který se vracel z golfové akce ve Španělsku, dobíral jedno z děcek kvůli jeho kšiltovce se znakem Nashvillu. Právě Predátory totiž Winnipeg letos vyřadil ve druhém kole play off Západní konference. Následně pak Jets v konferenčním finále vypadli s Vegas.

Reklama

Související témata: