Hlavní obsah

Trofej s Pastrňákem, vzápětí ještě radostnější novina! Ovečkinovi gratuluje i český reprezentant

Moskva/Praha

V úterý večer se kvůli předčasně ukončené základní části NHL dozvěděl, že spolu s Davidem Pastrňákem získá trofej Maurice Richarda pro nejlepšího střelce soutěže, kterou tak vyhrál už podeváté, čímž znovu překonal svůj vlastní rekord. O pár hodin později se však ruský hokejový útočník Washingtonu Alexandr Ovečkin dočkal ještě radostnější zprávy. Jeho manželka Anastasia mu porodila druhého syna, Ilju.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Útočník Alexandr Ovečkin v dresu ruské sborné.

Článek

„Děkuji ti, moje milá, za naše okouzlující děťátko! Jsem nejšťastnější, moc vás miluji! Iljo Alexandroviči Ovečkine, vítej na tomto překrásném světě, chlapečku náš," napsal Ovečkin na svém Instagramu k fotografii, na níž je zachycen se svou ženou a novým přírůstkem do rodiny.

Ovečkin už má syna Sergeje, kterému budou v srpnu dva roky. Pojmenoval ho po svém starším bratrovi Sergejeovi, který tragicky zemřel po autonehodě, když Alexandrovi bylo deset let.

Ovečkinovi v komentáři k fotce pogratuloval i český reprezentační útočník Dmitrij Jaškin, který s ruským snajprem nastupoval v sezoně 2018/19 za Washington a od té doby jsou velkými kamarády.

Reklama

Související témata: