Hlavní obsah

Hvězda v přípravě nasadila i rukavice. Útočník Capitals ukázal boxerský um

Washington/Praha

V přípravě na restart sezony v NHL nijak nezahálí. Rus Ilja Kovalčuk se snaží nachystat, aby byl při letní resuscitaci kanadsko-americké soutěže v co nejlepší formě, fyzickou kondici a sílu přitom útočník Washingtonu nabírá i při doplňkovém sportu.

Foto: Profimedia.cz

Ruský útočník Ilja Kovalčuk v dresu Washingtonu.

Článek

Na svém Instagramu zveřejnil video, v němž nasadil červené rukavice a ukázal boxerské umění. „Trenér řekl, že mi to přijde vhod," uvedl v příspěvku 37letý hokejista, který do boxovacího pytle sypal pravačkou jednu tvrdou ránu za druhou.

Olympijský vítěz a dvojnásobný mistr světa se po pěti letech strávených v Petrohradu vrátil loni v létě do NHL, kde ovšem prožívá turbulentní ročník. Zahájil ho v Los Angeles, jenže v polovině prosince s kalifornským klubem ukončil smlouvu. Poté odešel do Montrealu, kde ve 22 utkáních nastřádal 13 bodů (6+7).

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ilya Kovalchuk (@ilyakovalchukofficial),Čen 17, 2020 v 12:13 PDT

Ani v Canadiens se ale dlouho neohřál a na konci února byl vytrejdován právě do Washingtonu, kde se potkal s krajanem Ovečkinem i českým trojlístkem Vrána, Kempný, Gudas. V barvách Capitals nastoupil k sedmi utkáním, v nichž si připsal gól a tři asistence. Poté byla soutěž kvůli epidemii koronaviru přerušena.

Reklama

Související témata: