Hlavní obsah

Kluci si užili. Hokejisté vyrazili na driftovací party

Líbí se jim auta, rychlost a odér spálených gum. Velké driftovací party Driftex day Libros 2018 se zúčastnili také hokejisté Rostislav Olesz a Roman Szturc. Kapitán vítkovických hráčů dokonce přivezl na sraz svůj sportovně upravený vůz Subaru, který nechyběl mezi vystavenými auty.

Rostislav Olesz a Roman Szturc hvězdami srazu „driftařů“

 
Článek

„Jak Rosťa Olesz, tak Roman Szturc jsou velkými automobilovými fanoušky. Společnost Libros, v jejímž areálu se akce konala, je navíc naším partnerem, takže je všem jasné, proč jsme si takovou událost nemohli nechat ujít," vysvětlil návštěvu prezident klubu Petr Handl.

Stovky automobilových nadšenců obsadily Centrum bezpečné jízdy Libros v Ostravě - Přívoze, aby si užily velkou driftovací party.

„Já osobně jsem tady už druhým rokem. Známe se s pořadateli, líbí se mi auta, líbí se mi rychlost, voní mi to tady, takže na takové akci se vždy rád ukážu," zářil spokojeností Szturc, který dokonce v minulém roce na stejné akci řídil Oleszův vůz. „Loni jsme jezdili, takže jsme si vyzkoušeli i driftování a bylo to skvělé," usmíval se Szturc.

„Jsme tady kvůli autům. Je to úžasná věc, možnost pro fanoušky aut, ale i hokeje. Každý si může vyzkoušet bezpečnostní jízdu, jak se auto chová na vodě a při dalších situacích, které můžou každého řidiče i v běžném provozu potkat, takže to není jen o zábavě, ale i o skvělé zkušenosti," dodal Olesz.

Reklama

Související témata: