Hlavní obsah

Říhova premiéra u reprezentace? Vstupenky jdou do prodeje už příští týden

Praha
Aktualizováno

Už příští týden si hokejoví fanoušci můžou zakoupit vstupenky na premiéru trenéra Miloše Říhy na střídačce české hokejové reprezentace. Národní tým pod jeho vedením poprvé nastoupí 8. listopadu v rámci turnaje Karjala proti Švédsku v holešovické Tipsport areně.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Nový trenér reprezentace Miloš Říha (vpředu) a generální manažer hokejové reprezentace Petr Nedvěd.

Článek

Vstupenky se začnou prodávat v předprodeji v úterý 2. října pro členy komunity Hokejka.cz, o dva dny později bude spuštěn volný prodej zbývajících míst.

Lístek na stání vyjde na 390 korun, ty na sezení se pohybují od 350 do 590 korun. Na jednu objednávku lze zakoupit maximálně šest kusů vstupenek. Fanoušci si je mohou pořídit na portálech ticketportal.cz nebo hokejkaticket.cz.

Národní tým se v Praze představí po necelém roce, tehdy před vyprodanou O2 arenou porazil Finsko 3:2 v prodloužení. Proti Švédům si Český hokej v listopadu připomene i 110. výročí vzniku.

„Český svaz ledního hokeje vznikl v listopadu 1908 a při utkání proto chceme oslavit i 110. výročí organizovaného ledního hokeje v České republice," uvedl prezident Českého hokeje Tomáš Král.

Hrát se bude netradičně v Holešovicích, O2 arena už se totiž v té době bude připravovat na finále Fed Cupu mezi českými a americkými tenistkami.

„Věřím, že k oslavám přispěje také to, že se střetneme se Švédskem, které je historicky nejčastějším soupeřem našich hokejistů vůbec, a že zápas proběhne v holešovické aréně, v níž jsme dvakrát, v letech 1972 a 1985, slavili titul mistrů světa. Fanoušky tak čeká doprovodný program, při němž si jubileum připomeneme," dodává Král.

Národní tým se předvedl v holešovické hale naposledy v roce 2005.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články