Hlavní obsah

Neměli jste mě vypípat! Rozlícený Verstappen klel jako špaček

Bouchly v něm saze. Max Verstappen byl v úvodní fázi Velké ceny Maďarska formule 1 na pátém místě za závodníky Mercedesu a Ferrari, ale na Hungaroringu se pilot Red Bullu moc nesvezl. Už v pátém kole zpomalil a své auto následně odstavil. Přišel o výkon a proklel motor od Renaultu. Na twitteru se hned objevila původní, necenzurovaná verze jeho nadávek.

Foto: Laszlo Balogh, ČTK/AP

Max Verstappen už ztratil s nespolehlivým motorem veškerou trpělivost...

Článek
Fotogalerie

Další selhání motoru Renault ve voze Maxe Verstappena vytočilo už i vedení Red Bullu. "Platíme milióny liber za prvotřídní a nejmodernější techniku a sami vidíte, že něčemu takovému se ani náhodou nepřibližuje," řekl Sky Sports šéf týmu Christian Horner.

Verstappen okamžitě tušil, že vina je na straně Renaultu. S francouzským výrobcem už neměl pražádnou trpělivost.

"Nemohu pokračovat? Vůbec mě nezajímá, jestli tento **** motor neshoří," křičel Verstappen do vysílačky, aby následně po zastavení auta dodal: "****! Toto je **** vtip, celý **** čas s tímto hovnem..."

Za svůj výlev se nijak nestydí. "Byl jsem velmi rozzlobený. Asi museli nadávky pořádně vypípat, ale škoda, že je vypípali. Bylo by lepší, kdyby celý záznam pustili tak, jak byl," stojí si Verstappen za svým.

Reklama

Související témata: