Hlavní obsah

Huracány pobaví diváky na exhibici v Hrušovanech

Brno

Dvě Lamborghini Huracán týmu Mičánek Motosport powered by Buggyra se o víkendu prořítí ulicemi Hrušovan nad Jevišovkou. Po loňském úspěchu pobaví Jiří Mičánek a „domácí“ Bronislav Formánek diváky víkendového závodu Supermoto exhibičními jízdami.

Foto: Buggyra media

Exhibice v Hrušovanech se vším všudy...

Článek

Těší se na populární akci. „Solidní adrenalin - mezi balíky slámy a po ulicích jedeme až 170 kilometrů v hodině," popisuje a zároveň láká Jiří Mičánek mladší. Jízdu v ulicích Hrušovan si vyzkoušel už loni. A letos slibuje ještě větší show. Z Brna totiž na oblíbený závod zamíří týmový kamion se všemi třemi auty. A dvě se představí společně na trati.

„Pilotovat budu já a Broňa Formánek. Přijede ale i Pepa Záruba, takže tam budeme mít kompletní tým a budeme rádi, když se za námi lidé zastaví. Kluci odtamtud pocházejí, takže je to pro ně takový domácí závod," říká Jiří Mičánek na adresu své elitní posádky, která bojuje o mistrovský titul v nejrychlejším cupovém šampionátu na světě Lamborghini Super Trofeo Europe.

Foto: Buggyra media

Závodníci se v Hrušovanech nad Jevišovkou řítili mezi balíky slámy.

Diváci se budou moci zblízka podívat na auta, s jezdci si osobně promluvit, nebo si od nich vzít podpis. „Městské závody mají skvělou atmosféru, možnost potkat se bezprostředně s fanoušky je skvělá. V Hrušovanech je navíc skvělá organizace a vyjít by mělo i počasí. Opravdu se na víkend těším," říká Mičánek.

Lamborghini se ulicemi Hrušovan proženou v sobotu v 10:30, 13:45, 15:45 a v 18:00, v neděli pak v 10:00, 13:00, 15:30 a 17:40. Kromě Lamborghini se na městském okruhu budou po oba dny střídat závodníci na supermotardech, čtyřkolkách a motokárách. „Pokud všechno vyjde, tak bychom v sobotu měli jet i noční exhibici kolem desáté večer," doplňuje manažer týmu Mičánek Motorsport powered by Buggyra.

Reklama

Související témata:
  Velká cena Číny - kvalifikace na sprint dnes 09 : 30
20240419T09 : 30:00+0200
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint