Hlavní obsah

FANTASY: Odčiní Američané porážku s Běloruskem? Češi chtějí body proti Rakousku

Po vítězství 5:1 nad Francií čeká dnes naši reprezentaci další papírově slabší soupeř, a to Rakousko. V utkání proti našim sousedům bychom měli snadno zvítězit a získat tři body. Proto na dnešek doporučujeme skládat Fantasy tým především z řad našich hokejistů.

Věříme v hladkou výhru našeho výběru.

Článek

Výborný zápas proti Francii prožil Jiří Němec. Obránce CSKA Moskva dvakrát překonal Hardyho a asistoval na gól Červenky. Zcela zaslouženě byl vyhlášen nejlepším hráčem utkání. Po jednom gólu si připsal Jaromír Jágr a Vladimír Sobotka.

Bělorusko připravilo výběr USA o neporazitelnost

Velkým překvapením včerejšího dne byla prohra Američanů s Bělorusy. Do té doby neporažený tým USA podlehl Bělorusku 2:5! Mladý americký tým si dnes bude chtít spravit chuť na Dánsku. Seveřané nevyhráli na letošním šampionátu ani jeden zápas.

Velkou oporou talentovaného výběru USA jsou obránci Torey Krug a Seth Jones. První jmenovaný patří k nejproduktivnějším obráncům na turnaji. Dvěma asistencemi se v nepovedeném duelu proti Bělorusku prezentovala předpokládaná dvojka letošního draftu NHL Jack Eichel, který hraje ve formaci s oporou NY Islanders Brocka Nelsona.

Reklama