Hlavní obsah

VIDEO: Hejnová dostala pozvánku na rande. Jenže nápadníkovi utekla

Michal OsobaSport.cz

Pozvánka na společně strávený večer herci Pavlu Liškovi nevyšla, mistryni světa na čtvrtce překážek Zuzanu Hejnovou totiž nad překážkami nedohnal. V prvním ze série klipů propagující halové mistrovství Evropy v atletice, které se v březnu uskuteční v Praze, si loňská Sportovkyně roku vyzkoušela hereckou roli.

HME v atletice - Fanoušek je součástí týmuVideo: Praha2015.org

 
Článek

Sedmdesát procent vstupenek do O2 Areny už je prodaných, vzbudit zájem i o ty zbylé na pátek a sobotní dopoledne mají upoutávky natočené režisérem Janem Prušinovským.

V kampani s mottem Fanoušek je součástí týmu se představí vedle Lišky i Ondřej Vetchý, atlety dále reprezentují Jan Železný, Tomáš Dvořák, Ladislav Prášil, Pavel Maslák a Adam Sebastian Helcelet.

Natáčení na Julisce zabralo téměř celý den. „Byli jsme tam od osmi ráno, já začala točit ve dvě odpoledne, jeden záběr se natáčel třeba čtyřicetkrát dokola,“ popisuje novou zkušenost Hejnová. „Nebylo to nic jednoduchého, aspoň pro mě, když má člověk říkat pořád to samé,“ vyprávěla svěřenkyně Dalibora Kupky, která už se po potížích s patou opět zapojila na tréninku.

Liška ji překvapil

Na atletickém oválu tak měla možnost poznat herecké osobnosti, s nimiž by se jinak těžko potkala. „Oba to jsou páni herci, byli moc milí a fajn, natáčení jsme si užili,“ říká.

„Ale třeba jsem myslela, že pan Liška to vždycky v těch filmech hraje, ale on je vážně takovej. Třeba se mě ptal, jestli dělám jen překážky nebo i chůzi, tak jsem myslela, že si dělá srandu, ale on to myslel vážně,“ usmívá se Hejnová.

A jak to tedy dopadlo s onou pozvánkou na rande? „Nikam jsme nešli, já se jen tak dohonit nenechám,“ culila se překážkářka.

Reklama