Hlavní obsah

Pojďte s námi běhat a vyhrajte!

Praha

Prázdniny jsou definitivně u konce, doba dovolených je v tahu, škola právě začíná. Nastal čas dřiny a odříkání! Kdo ale říkal, že nás to nemůže bavit? Pojďte se s námi rozběhnout! Kromě zdravotních i psychohygienických plusů na vás čeká skvělá výhra. Začínáme hned zítra!

Foto: asics.com

Běháme, baví nás to, vyhráváme!

Článek
Fotogalerie

Každý uživatel mobilní aplikace Endomondo se může zapojit do Výzvy „Baví nás Běhání.Sport.cz". Pravidla této soutěže jsou jednoduchá. Běhejte v září, co můžete. Počítají se všechny naběhané kilometry pod dozorem GPS. Kdo jich naběhá nejvíce... tak ještě nevyhrál. Abychom nedemotivovali začínající běžce nebo sportovce s menším množstvím času k dispozici, bude rozhodovat také kontrolní otázka.

Ta se tady zobrazí první pracovní den po konci měsíce a čtete-li Běhání.Sport.cz, nebudete mít problém na ni správně odpovědět. Pátá, sedmá a dvanáctá správná odpověď postupuje do dalšího kola, kde vítězí ten z nich, kdo toho více naběhal. Běhejte, čtěte o běhání, radujte se! Šanci na výhru mají téměř všichni, stačí nebýt úplně poslední nebo ten hned před ním!

VÝHRA

Skvělá a odolná novinka od firmy Fenix, čelovka HL23. My jsme ji pro vás také testovali. Dotyčného výherce bude kontaktovat redakce, svou výhru si poté bude moci vyzvednout u partnera akce.

Takto jednoduché bude vyhrát. Raději ještě připomínáme, že každý účastník se smí zúčastnit akce pouze jednou. Účast na akci není možné vymáhat právní cestou, a není možné namísto cen požadovat náhradní finanční plnění v hotovosti. Výhry jsou právně nevymahatelné. Organizátor si vyhrazuje právo úpravy či změny pravidel bez předchozího upozornění.

Soutěž připravujeme ve spolupráci s internetovým obchodem Kronium.cz.

Reklama