Hlavní obsah

Koukalová radí: Vím, že to nezní moc vábně, ale uvidíte, že to pomůže

Praha

Bída českého biatlonu se po zastávce ve francouzském Annecy ještě prohloubila a fanoušci už takřka národního sportu zatím marně hledají před blížící se olympiádou alespoň nějaký náznak optimismu. Hlavní strůjkyně dřívějších úspěchů Gabriela Koukalová stále nezávodí, ale její rozverné kousky na sociálních sítích alespoň navenek nepůsobí, že by se utápěla v beznaději.

Foto: Český biatlon, Petr Slavík

Česká biatlonová hvězda Gabriela Koukalová.

Článek

Po úvodním podniku v Östersundu, kde ještě byla s týmem, se od reprezentace oddělila a připravuje se individuálně. Toužebně očekávané novinky ohledně lepšícího se stavu jejích bolavých lýtek a návratu do Světového poháru zatím stále nepřináší, ale komunikaci směrem k fanouškům rozhodně nezanedbává.

Naposledy jim dala tip, jak se v zimě během závodů popasovat s promrzlýma rukama. „Ahoj. je hrozná zima. Ukazuje mi to mínus deset. Spousta z vás se mi ptá, co dělám v takovém mrazu, když mám promrzlý ruce," promlouvá ke svým příznivcům na videu.

„Někde jsem dokonce četla, že si je máte počůrat. Tak daleko ale nejsem," ujišťuje s úsměvem na tváři.

„Mám pro vás jeden tip. Stačí si takhle strčit ruce do sněhu a za chvíli se vám prokrví nádherně," radí zatímco v dlaních hněte sněhovou kouli. „Vím, že to nezní moc vábně, ale uvidíte, že vám to pomůže. Tak ahoj," loučí se a zároveň odhazuje svůj sněhový výtvor.

Reklama

Související témata: