Hlavní obsah

Koukalová se probouzí, naplno se pustila do šampióna. A nejsem ukřivděná, napsala

Zábava, relax, probuzení ze zimního spánku. Takhle Gabriela Koukalová nazývá aktivitu, do které se nově pustila. „Začala jsem chodit na tréninky kickboxu,“ oznámila na facebooku a doložila to fotografií.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Biatlonistka Gabriela Koukalová na archivním snímku.

Článek

V minulých dnech na sebe upozornila rozhovorem pro časopis Glanc, kde prolomila mlčení a vyložila některé okolnosti absence na zimní olympiádě a vztahové záležitosti v rámci biatlonového týmu. Jeho součástí de facto přestala být. Vypustila celou sezónu, s jejími bolavými lýtky to vypadá nejasně a s její biatlonovou budoucností nevalně.

Ale sportovním aktivitám se nevyhýbá. „Probouzím se ze zimního spánku," napsala na síť a k fotografii, na níž má boxerské rukavice, přidala smajlík. „Začala jsem chodit na tréninky kickboxu. Slovák Vladimír Idranyi je profík a několikanásobný mistr světa," připomíná autoritu, jejíž rady může využívat.

"Je to super věc na kondičku i relax a zábava. Vlado nám tvrdil, že se do něj můžeme pustit naplno, protože všechno vybere, tak jsme ho s holkama vzaly za slovo," pokračovala Koukalová a vrátila se ještě ke svým slovům z rozhovoru.

„Nejsem ukřivděná, nikoho z ničeho neobviňuji a neházím špínu na biatlon," uvedla, ač její odpovědi mohly takový dojem vzbuzovat. „Ujišťuji, že to tak skutečně není," tvrdila.

O víkendu se Koukalová neúčastnila rozloučení se sezónou v Jablonci, kde startovali všichni reprezentanti, kteří bojkotovali závěr SP v Rusku.

Šéf svazu Jiří Hamza i končící šéftrenér Ondřej Rybář se vyjádřili, že návrat Koukalové do týmu je možný, předpokládají ovšem, že to pro ni nebude jednoduché.

Reklama

Související témata: