Hlavní obsah

Nejhorší chvíle Terminátora Vémoly. Chce pít i vodu z kaluže

Praha

Poslední hodiny trýznění těla i mysli, taková muka prožívá bojovník MMA Karlos Terminátor Vémola před čtvrtečním galavečerem XFN, který proběhne v O2 areně od 19 hodin. Večer se proti němu v kleci postaví Patrik Kincl. Čtyřiadvacet hodin předtím musí navážit 84 kilo, v takové váze proběhne vyhecovaný zápas večera. Od počátku shazování až na postavení se na váhu dává dolů 18 kilo.

Nejhorší chvíle Karlose VémolyVideo: Sport.cz

 
Článek

„Je to strašný, tohle jsou nejhorší chvíle. Od pondělí jsem bez vody, bez jídla, musím doshazovat šest kilo, už mám ale půlku za sebou. Tohle už je psychika, ležíte ve vaně a jde o to, nenapít se. Vidíte kaluž, chcete pít," řekl v úterý odpoledne Vémola Sport.cz.

Pomalé pohyby, únava, téměř bez tuku. Když vykasal mikinu, sotva chytl kůži mezi prsty na břiše. Tyhle hodiny tělo vysuší, aby se za pár hodin proměnilo v houbu. Po vážení nastane pravý opak. „Zalezu do postele, nařídím si budíka a každý dvě hodiny budu vstávat na jídlo a pití, budu přibírat. Tělo dostane strašný šok, budu mít zimnici, tělo shodilo osmnáct kilo, přibere dvanáct kilo. Tohle je šok, který musím prospat," má jasný plán na noc ze středy na čtvrtek.

Co všechno zažívá Vémola při shazování, s kým tráví čas poslední hodiny před zápasem a kdy ukončí Kincla?

Galavečer XFN nabídne v přímém přenosu exkluzivně stanice O2 TV Sport. Živé vysílání může sledovat úplně každý i přes populární tarif O2 TV Sport Na den, kde je přenos k dispozici v prohlížeči nebo v aplikaci O2 TV na mobilu i tabletu.

Reklama

Související témata: