Hlavní obsah

Ty vole, bojuj. Jediná Češka v UFC se poválela s redaktorem Sport.cz

Příbram

Není válení jako válení. Když jdete na zem s bojovnicí UFC, zbystříte. Lucie Pudilová je první a zatím jedinou českou zápasnicí v nejprestižnější MMA organizaci na světě. Čtyřiadvacetiletá rodačka z Příbrami je rychlá, nekompromisní a v současné době se připravuje na další zápas, který je ve fázi finálního dohadování a mohl by se uskutečnit za pár týdnů v USA.

Pochvala potěší. Jak si vedl redaktor Sport.cz v souboji s Lucií Pudilovou? Video: Sport.cz

 
Článek

Sport.cz se rozhodl, že podstoupí test mezi nejlepšími českými bojovníky MMA. První se předvedl Patrik Kincl, následoval Karlos Vémola, teď je tu ženský zástupce jednoho z nejvíce rozvíjejícího se sportu na světě.

Největší zbraně českých bojovníků MMA
Díl první: Patrik Kincl
Díl druhý: Karlos Vémola

Luxusní tréninkové podmínky vám výsledky nezaručí, důležitější je odhodlání, dřina a touha. Tohle Pudilové pod trenérem Ladislavem Erdélyim nechybí. "Kdo hází," zazněl nesmělý dotaz na začátku. "Ty vole, bojuj," pronesla zápasnice a přetahovaná v ringu začala.

Trénink v Příbrami s Pudilovou vyzkoušel redaktor Libor Kalous, který se připravuje na amatérský zápas v polovině října, ten absolvuje v Dobříši pod hlavičkou organizace GCF. Pás šampiónky této organizace Pudilová vybojovala v roce 2016.

Reklama

Související témata: