Hlavní obsah

Dívčí válka v kleci. Pudilová po přestřelce v UFC získala miliónový bonus

Praha
Aktualizováno

Konec zápasu a okamžité objetí soupeřek. Obě předvedly bitvu, kde skončily v krvi. Rozhodnutí rozhodčích v Dallasu bylo těsné, česká zápasnice Lucie Pudilová v UFC prohrála 1:2 na body s mexickou soupeřkou, kterou byla Irene Aldana. Obě nakonec získaly speciální bonus 50 tisíc dolarů (milión korun) za podívanou, kterou předvedly. „Neuvěřitelný zápas, opravdu dívčí válka,“ okomentoval show v kleci André Reinders, který duel komentoval na stanici Nova Sport.

Foto: Profimedia.cz

Hala American Airlines Center v Dallasu během souboje Lucie Pudilové s Irene Aldana.

Článek

„Mám tvrdší ránu," říkala čtyřiadvacetiletá Pudilová před duelem, který se stal opravdu bitvou, kterou se odehrála výhradně v postoji, kde hrály hlavní roli ruce a nohy. „Velmi těžký zápas," přiznala Mexičanka po duelu. Ona se radovala, někteří fanoušci v Dallasu měli jiný názor.

Pudilová začala opatrněji, postupně se dostávala do tempa a v závěru prvního kola měla navrch. Ve druhé pětiminutovce Češka využívala více nohou, ale její kopy často nekončily na soupeřce, která byla ve svých úderech přesnější.

Pokud byl nyní duel nerozhodný, ve třetím kole začala přestřelka, kde obě bojovnice už měly obličeje od krve. Konec zápasu skončil na kleci, kde Aldana předvedla údery koleny, Pudilová se přesto snažila tlačit, tak jak to má ve zvyku, ale verdikt rozhodčích byl nakonec příznivější pro soupeřku.

"Nemohu moc psát, ale chci poděkovat všem za vzkazy! Oko mám v pořádku, je to jen škrábnutí z posledního kola. Doufám, že se brzy vrátím," napsala Aldana na svůj facebook.

Pudilová má nyní na kontě 11 zápasů, 8 výher a 3 porážky. V UFC má čtyři zápasy, dvě výhry a dvě porážky.

Reklama

Související témata: