Hlavní obsah

TOP 3 knokauty slavné ligy. Největší MMA show míří do Prahy

Praha

První liga míří do Prahy. Nejslavnější, nutno dodat. Organizace UFC, která nejviditelněji zastřešuje MMA, má postavit 23. února 2019 v Praze svůj oktagon. Miliardová organizace baví fanoušky bojových sportů na celém světě, existuje už 25 let. Za čtvrt století ušla obrovský kus cesty, nabídla tisíce příběhů, zápasů, výher i porážek. Teď se může zastavit i v Česku.

Conor McGregor vs. Jose Aldo

 
Článek

Dlouhá historie UFC se nyní při příležitosti oslav více připomíná. Samotná organizace zveřejnila například nejlepší K.O. Na prvním místě skončil duel Conor McGregor vs. Jose Aldo, jenž trval jen pár sekund, což se u sledovaného střetnutí nepředpokládalo. Na druhém místě skončil zápas Andersona Silvy, který se složil k zemi po úderech Chrise Weidmana.

Třetí příčku obsadil duel těžkých vah – Alistair Overeem vs. Francis Ngannou. Pokud při těchto kilech přiletí jedna přesná, je konec.

Nejsledovanějším zápasníkem MMA je v současnosti irský bouřlivák Conor McGregor. On plní haly, za něj fanoušci platí, on předvádí show, kterou lidé hltají.

UFC píše pětadvacet let historii a má svá NEJ. Nejvíce výher si připsal Donald Cerrone, a to 21. Nejvíce bitev stylem K.O. ukončil Vitor Belford – 12. Nejrychlejší ukončení má v rukou Duane Ludwig. Před dvanácti lety mu za šest sekund podlehl Jonathan Goulet.

Nejvíce lidí přišlo na UFC 193, na galavečer v Austrálii dorazilo 56 214 fanoušků. Pokud se uskuteční akce v Praze v O2 areně, může atakovat hranici 20 tisíc diváků.

Vstoupí Vémola s Pudilovou v Praze do klece?

Oficiální oznámení o UFC v Praze má padnout začátkem příštího týdne a ve hře je sobota 23. února. Kdo má z českých bojovníků šanci zapsat se do historie této organizace na české půdě? Karlos Vémola a Lucie Pudilová jsou nejvýše postaveni.

„Pokud to vyjde, tak si splním několik snů a vám několik slibů. Nejenže se dostanu do UFC, ale ukážu se v něm doma. Vyprodáme O2 arenu. Budu tlačit na UFC, ať podepíšou Attilu Végha, protože si jako největší slovenský champ zaslouží být prvním Slovákem v UFC," prohlásil o svém možném soupeři Vémola přezdívaný Terminátor

A případ Pudilová? „Dosud jsme od našeho managementu v Německu, ani od managementu z UFC, neobdrželi žádné oficiální informace," zveřejnil na sociálních sítích zprávu Ladislav Erdélyi, trenér jediné současné české zápasnice v UFC.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články