Hlavní obsah

Bruální síla v akci. Terminátor mu unikl, veterán českého MMA si podal Poláka

Praha

Osud tomu chtěl jinak. Zápasník MMA Martin Šolc si nechal zajít chuť, zapomněl na Karlose Vémolu, kterého zavál vítr z organizace XFN do stáje Oktagon MMA a v sobotu večer v Brně si podal Poláka Mateusze Ostrowskiho. Boj v kleci vyhrál nakonec na body.

Boj do poslední sekundy. Martin Šolc v Brně porazil Poláka Mateusze Ostrowskiho na body.Video: O2 TV Sport

 
Článek

Veterán české MMA scény a jeho souboj s Vémolou, to měl být jeden z taháků pro Brno a organizaci XFN, jenže Terminátor přešel před pár týdny ke konkurenci a vznikl problém. Nakonec se Šolc střel v oktagonu se soupeřem, kterého Vémola v minulém roce vyřídil stylem T.K.O. I druhé měření sil dopadlo pro Čecha, Polák si připsal další porážku.

Ve třetím kole byl Šolc hodně od krve, soupeř ho dostal na zem a měl převahu, jenže předchozí dvě kola ovládl právě český zápasník, a to byl rozhodující faktor pro rozhodčí, kteří duel bodovali. Zde bodoval low kicky a svými pověstnými tvrdými údery pěstmi. „Nahoře byl silnější, to je všechno," okomentoval lakonicky poslední kolo vítěz.

Brněnský hlavní zápas na galavečeru, kam dorazilo odhadem okolo čtyř tisíc fanoušků, obstaral Machmud Muradov, který porazil Švéda Diega Gonzaleze také na body.

Připrava na bitvu, která se nekonala. Martin Šolc se nakonec nepotkal v kleci s Karlosem Vémolou.Video: Sport.cz

Reklama