Hlavní obsah

Brutální řežba. Cítím se trochu krvavě, ale je mi skvěle, přiznal šťastný vítěz

Jacksonville/Praha

Žádná vyčkávaná, tohle byla brutální bitva, kde oba zápasníci dali své bojové vášni volnost. Duel mezi Darrenem Elkinsem a Natem Landwehrem nebyl o víkendu na hlavní kartě UFC Fight Night, ale ti dva si přesto v Jacksonville vysloužili velkou pozornost. Oba dohromady předvedli v pérové váze do 66 kilo 513 úderů během patnácti minut.

Foto: Jasen Vinlove, Reuters

Duel mezi Darrenem Elkinsem (vpravo) a Natem Landwehrem přinesl velkou bitvu v UFC.

Článek
Fotogalerie

„Je mi dobře, cítím se jako vítězné dítě. Cítím se trochu krvavě, ale je mi skvěle. Není to jen o výhře, ale také o skvělé show pro fanoušky. Jsem připraven bojovat a předvést show," zářil jedenatřicetiletý Landwehr po vítězství.

Přes pět stovek úderů, 239 jich zasáhlo cíl a byly označeny jako signifikantní. Z celé karty zápasníků se žádná dvojice nepřiblížila tomuto pěstnímu ohňostroji v oktagonu. Po konci se radoval Landwehr, ten si připsal 237 úderů, soupeř měl 276 úderů. Oba byli v polovině úspěšní.

Podle fotek je jasné, kam oba mířili, více jak osm z deseti pokusů šlo na hlavu. Američan Landwehr, který má přezdívku Vlak, si připsal premiérovou výhru v UFC. Jeho soupeř s přezdívkou Demage, neboli Škoda, Poničení, utrpěl čtvrtou ztrátu v řadě. Oba dostáli svým přízviskům. „Viděl jsem zápas a myslel jsem si, že jsem jistě vyhrál první a třetí kolo," reagoval poražený.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

CLARKSVILLE TILL I DIE. STB TO TO BONE

Příspěvek sdílený natethetrain (@natethetrain),Kvě 16, 2020 v 6:46 PDT

„Můj manažer mi zavolal ohledně zápasu s Darrenem Elkinsem, věděl jsem, s kým bojoval. Porazil spoustu dobrých lidí a bojoval s mnoha zápasníky. Myslím, že jsem ho porazil docela šikovně. Právě jsem dokázal, že jsem jeden z nejelitnějších bojovníků na planetě," je přesvědčený Landwehr, který patři mezi zápasníky, jenž umí předvést show, což už dokazoval při zápasech pod organizací M-1 Challenge.

Reklama

Související témata: