Hlavní obsah

Tragédie na silnici. Neporažený boxer ve 24 letech zemřel

Austin/Praha

Americký boxer Travell Mazion, který v profesionální kariéře vyhrál všech sedmnáct zápasů, k nimž nastoupil, zemřel ve čtyřiadvaceti letech. Muž s přezdívkou Black Magic měl ve středu automobilovou nehodu v Austinu. Podle serveru ESPN se jeho Cadillac ocitl v protisměru. Více informací zatím není k dispozici.

Foto: Facebook: Travell Mazion

Boxer Travell Mazion.

Článek

„Tomu nevěřím, R.I.P. Pro ty, kteří ho neznají nebo se s ním nikdy nesetkali, byl to velmi talentovaný boxer a jeden z nejpříjemnějších lidí, které jsem znal. Vždycky jsem si užíval, když jsem sledoval, jak boxuje," napsal na sociální sítě Vergil Ortiz Jr, o dva roky mladší boxer, který v profesionálním ringu v patnácti duelech také ani jednou neokusil hořkost porážky.

Mazion si premiérový profi zápas připsal před sedmi lety. Naposledy boxoval 11. ledna v Texasu, když za pouhých 58 sekund vyřídil svého soupeře Fernanda Castanedyho. Ze sedmnácti vítězství si jich třináct připsal po K.O.

„My v Golden Boy jsme hluboce zarmouceni tragickou zprávou ze včerejší noci," uvedla ve svém prohlášení společnost Golden Boy Promotions, která mladého sportovce zastupovala. „Mazion byl laskavý, charismatický mladý muž, který rozzářil každou místnost, do které vešel. Fanouškům přinášel vzrušení, když byl v ringu. Srdečné modlitby a myšlenky posíláme jeho rodině. Odpočívej v pokoji," dodala společnost.

K úmrtí se vyjádřila také světová boxerská ikona Oscar De La Hoya. „Nemohu tomu uvěřit, že nás opustil tak brzy. Byl to mladý a talentovaný muž. Navždy zůstaneš zlatý."

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články