Hlavní obsah

Královna násilí slavila, soupeřka plakala bolestí

Dostála své přezdívce. Brazilská bojovnice Ariane Lipski slavila na UFC Fight Island vítězství, kde soupeřku brutálně zničila a ukázala fanouškům, proč se jí říká Královna násilí. Tvrdost šestadvacetileté krajanky poznala na vlastní kůži Luana Carolina. „Nechápu, jak to mohlo koleno soupeřky vydržet," divili se experti.

Foto: "AFP PHOTO / HO / ZUFFA LLC, Profimedia.cz

Bojovnice Ariane Lipski slavila na UFC Fight Island vítězství, soupeřku přitom brutálně zničila a ukázala fanouškům, proč se jí říká Královna násilí.

Článek

Lipski dokázala zápas muší váhy vyhrát, když soupeřce nasadila páku na koleno, až nohu zkroutila do nepřirozené polohy a fanoušci v němém úžasu zírali. Za chvíli byl konec, poražená Brazilka končila v bolestech a slzách. Vítězka brala odměnu ve výši padesáti tisíc dolarů za představení večera a sklízela pochvaly ze všech stran. Možná bude její představení aspirovat na submisi roku.

Manažer poražené bojovnice Lucas Lutkus odhalil, že Carolina nemá po tvrdé bitvě zlomenu nohu, do nemocnice zamířila z preventivních důvodů zda nedošlo k poškození vazů.

Reklama

Související témata: