Hlavní obsah

Tahle kočka okouzlila Krpálka. Čím si šampiona získala?

V domě olympijského vítěze Lukáše Krpálka je opět o něco živěji, po nedávném turnaji v tureckém Antalyi přibyl do rodiny hvězdného judisty nový přírůstek. Jaký? Podívejte se v následujícím videu.

Judista Lukáš Krpálek se těší z nového rodinného přírůstkuVideo: Sport.cz

 
Článek

Krpálek přiznává, že je spíše milovníkem psů, s manželkou Evou si pořídili buldočka Olivu. „Ale do prosince jsme měli i kocoura, na kterého jsem si zvykl, a když odešel, trochu nám začal chybět,“ vysvětluje tatínek čtyřletého Tondy a dvouleté Marianky.

A tak se domluvili, že si pořídí kočičku. Tedy přesněji, mainskou mývalí kočku, která v dospělosti má až třináct kilogramů. „Je to největší plemeno na světě, tak se mi zalíbilo. Jsem sám zvědav, jak vyroste,“ usmíval se Krpálek před odletem na mistrovství Evropy v Lisabonu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Mr. SHIDO (@mr.shido_cat)

Originální je i jméno nového mazlíčka, jenž už má i svůj instagramový účet – Mr. Shido, což v judu znamená trest. „Přišla s tím manželka, mně se to spojení s Japonskem a judem líbilo,“ říká Krpálek.

„Z Lukáše si děláme legraci, že jak je spíš milovník psů, pojmenovali kočku jako by ji měl za trest. Ale ta jeho vypadá úžasně,“ usmívá se Krpálkův kamarád a judistický parťák David Klammert.

Judisté Lukáš Krpálek a David Klammert mají před sebou jeden z vrcholů sezonyVideo: Sport.cz

Reklama

Související témata: