Hlavní obsah

Vnadná kráska z MMA šokovala: Neměla jsem chuť žít!

Washington/Praha

Ze zpovědi krásné zápasnice MMA Paige VanZantové mrazí. Měla být hvězdou organizace UFC, místo toho však přišly porážky a rychlý konec. Američanka od té doby zápasí bez rukavic pod organizací BKFC, ale ani tam vítězství nepřišla a po poslední porážce nastalo obrovské zklamání. VanZantová už neměla chuť žít!

Foto: Facebook: Paige VanZant

Zápasnice MMA

Článek

Po zápase s krajankou Rachael Ostovičovou ještě v UFC byly emoce zřejmě největší. "Když zápas s Ostovičovou skončil, tak jsem nešla jen do šatny, ale úplně ven z haly a tam jsem na parkovišti brečela," přiznala VanZantová, která také pořádá zápasy bez rukavic.

V tu chvíli svému manželovi, kterým je Austin Vanderford, rovněž zápasník MMA, řekla, že nemá chuť už dál žít. „Tohle už není nic pro mě, nezvládnu to," řekla bojovnice. Byla zdrcená. Od svých „fanoušků" se místo podpory dočkala urážek a posměchu. „Nechápu, kde se v lidech bere tolik zloby a že jich tolik dokáže nenávidět jednoho člověka," přiznala.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Paige VanZant (@paigevanzant)

Jak sama říká, ona osobně nikdy neřekla o nikom nic negativního, protože člověk nikdy neví, čím si daná osoba prochází. Její manžel jí je oporou a ve všem jí podporuje. On sám je v MMA mnohem úspěšnější, všech pět dosavadních zápasů v organizace Bellator vyhrál.

„Může to být někdy těžké, když Austin pořád vyhrává a já prohrávám, ale je to naopak, jeho úspěch je jediná věc, která mě drží nad vodou, protože mám pocit, že vyhráváme společně," řekla k jejich situaci. Celou emotivní zpověď můžete zhlédnout ve videu výše.

Reklama

Související témata: