Hlavní obsah

Nedá si pokoj! UFC zápasník byl znovu zatčen

Florida

Nedá si říct. Americký zápasník Luis Peňa, který aktuálně zápasí v nejprestižnější bojové organizaci UFC, byl podruhé v tomto roce zatčen. Po hádce se svou tehdejší přítelkyní byl tentokráte obviněn z domácího násilí. Američan byl převezen do vazby a v nejbližších dnech se má dostavit k soudu.

Foto: Getty/UFC

Luis Peňa (vpravo) byl podruhé zatčen.

Článek

Celý incident se odehrál během soboty. Tentokráte byl Peňa obviněn z domácího násilí a v současné době je držen ve vazbě v Broward County na Floridě. Momentálně nejsou k dispozici žádné další podrobnosti o zatčení, včetně toho, kdo byl údajnou obětí. Kauce na jeho propuštění zatím nebyla uvedena.

„Přibližně ve 12:34 hodin reagovali zástupci Broward Sheriff na hluk v jedné domácnosti. Na místě se zástupci spojili s více subjekty a Luis Antonio Peňa byl zadržen a vzat do vazby," informoval server MMA Junkie.

První aféra se odehrála již v červnu. Tehdy byl Peňa obviněn z loupeže a ublížení na zdraví. Incident se týkal Peňovy přítelkyně, která uvedla, že ji americký zápasník během hádky napadl a ze žárlivosti rozbil její mobil. Tato obvinění byla nakonec stažena. Peňa však před několika dny sdílel na svém Instagramu fotku, kde narážel na předchozí neshody s přítelkyní. „Opravdu jste si všichni mysleli, že je konec?" znělo na sociální síti třiatřicetiletého zápasníka.

Luis Peňa naposledy zápasil před oběma incidenty. Jeho zatím poslední zápas se uskutečnil v dubnu, kdy se mu ve velice vyrovnaném souboji povedlo porazit Alexe Muňoze na body. Američan má v UFC za sebou osm zápasů, během kterých pětkrát zvítězil.

Reklama

Související témata: