Hlavní obsah

Konec kamarádství? Vše chtějí oba ranaři vyřešit v kleci

Praha

Tak si to shrňme. Karlos Vémola musel kvůli zdraví zrušit letos dva zápasy v MMA. Poté řekl, že se připraví na červen do O2 areny. Chtěl zahraničního soupeře, ve hře byl Francouz Prince Aounalla. Poté další jména, které český Terminátor vyjmenoval. K tomu přišla výzva od těžké váhy Viktora Pešty, taky nic. Nakonec bude muset první Čech, který se dostal do UFC, hubnout, 28. června se popere v kleci s Patrikem Kinclem, který bude naopak nabírat ze zápasové váhy 77 na 84 kilo.

Foto: Facebook: xfn

Karlos Vémola a Patrik Kincl. Ukončí jen řeči a potkají se v kleci?

Článek

Jak už to bývá, na sociálních sítích se strhla přestřelka vzkazů, která bude jistě gradovat. Už se z toho stal folklór. Vémola v jednom z videí uvedl, že je nejlepším českým bojovníkem napříč vahami. „Jsem česká jednička v jakékoliv váze: 77, 84, 93, těžká."

A právě toto vyjádření vyprovokovalo Kincla, jenž je šampiónem ve velterové váze (do 77 kg) a chce svou pozici obhájit na akci XFN v O2 areně 28. června.

Bilance v MMA
Karlos Vémola: 20 výher, 5 porážek
Patrik Kincl: 19 výher, 8 porážek

A oba nešetří slovy, sebevědomím, expresivním výrazivem. Zatím jde o pomyslnou válku slov, poté dojde na klec. Pokud tedy budou oba v ucházejícím zdravotním stavu. Nikdy nevíte, co se může stát.

Ztrapní Vémola posledního Čecha?

„Děláš si prdel, že tě vyzývám kvůli tvému zdravotnímu stavu? Já nevím, jak to funguje v tvém imaginárním vesmíru, ale když v jakékoliv společnosti na planetě Zemi opustíš nějakou funkci, tak ti ta firma neposkytuje žádné zákulisní informace. Navíc sám víš, že ještě když jsem pro XFN dělal matchmaking, tak situaci okolo tvé osoby řešil někdo jiný, ne já," přidal na emocích Kincl, které projevil na svém facebookovém profilu.

Bývalý bojovník UFC bere tento duel osobně. „Patrik je normální prase. Já jsem ho fakt za kamaráda považoval. Nevím, v kolikátém kole ho ukončím, ale rozhodně ho ukončím. A bude to poslední Čech, kterého ztrapním a znemožním," věří si Vémola, který v prosinci 2017 porazil Petra Ondruše, předtím v roce 2013 Tomáše Kuželu a Petra Knížete.

„Karlos Vémola a Patrik Kincl vstoupí do historie českého MMA jako zápasníci, kteří byli na začátku nové éry, kdy se MMA stalo jedním z nejpopulárnějších sportů v České republice," je přesvědčen promotér Petr Kareš. Zda tomu tak bude, se teprve ukáže.

Reklama

Související témata: