Hlavní obsah

Hodně žhavá Tour de France. Cyklistům fandily i polonahé krásky

Paříž

Divoká, nezkrotná a také hodně žhavá. To všechno je cyklistická Tour de France, legendární závod, který se koná i přes řadu omezení spojených s šířením koronaviru. A že dokáže dostat fanoušky do varu, o tom nepochybujte. Svědčí o tom i hodně žhavý snímek, který vydala jedna ze světových agentur. Kdyby se jezdci mohli kochat krásami přihlížejících fanynek, možná by pak o to víc šlapali do pedálů...

Foto: Benoit Tessier, Reuters

Polonahé fanynky během etapy Tour de France.

Článek
Fotogalerie

Úterní etapa na Tour byla pořádně bolavá. Ne, že by museli cyklisté překonávat nějaké horské giganty, kde by se vydali ze všech sil a pokoření stoupání by je hodně bolela. Spíš byla k vidění řada nečekaných a divokých pádů, po kterých končili závodníci potlučení a s krvavými šrámy.

Fanoušci si museli náramně užívat, jelikož o dramatické okamžiky nebyla nouze. Krásné fanynky, které dokonce na Tour pohlížely z plavidla na řece, dokonce pod vlivem pálícího slunce odhalily víc, než bývá obvyklé. Snímek polonahých krásek pak nemohl uniknout fotografovi známé agentury a slavný cyklistický závod poskočil na žebříčku popularity zase o pořádný kus výš.

Foto: Thibault Camus, ČTK/AP

Lotyšský cyklista Toms Skujins skončil v úterý na Tour de France pořádně potlučený.

Tour de France je prostě závodem, na který se stojí za to dívat.

Reklama