Hlavní obsah

Lieser v Ramsau útočí na české maximum na European Tour

Ramsau

Golfista Ondřej Lieser si na společném turnaji European Tour a Challenge Tour v rakouském Ramsau polepšil o 27 míst a po třetím kole se dělí o 31. příčku. V sobotu bude útočit na české maximum na European Tour, které vytvořil minulý týden v Atzenbruggu 44. místem.

Foto: Facebook

Ondřej Lieser na archivním snímku.

Článek

Stanislav Matuš, který po prvním kole soutěž senzačně vedl, si opět výrazně pohoršil. Dnes zahrál čtyři rány nad par hřiště a klesl ze 17. na 48. příčku.

Lieser ve třetím kole zaznamenal tři údery pod normu hřiště. Na třetí jamce se mu povedl eagle, po kterém sice následovalo bogey, ale šlo o jeho jedinou dnešní chybu. Jeho celkové skóre činí -5.

Matuš začal nadějně birdie na první jamce, ale vzápětí přišlo bogey, které zopakoval na třináctce. Mezitím navíc zapsal dvě double bogey. Výsledkem bylo skóre o tři rány horší než ve čtvrtek a dokonce o jedenáct úderů než ve vynikajícím prvním kole.

Do čela turnaje Euram Bank Open dotovaného částkou 500.000 eur se dostal Francouz Robin Sciot-Siegrist, který má skóre -13 a vede s náskokem tří úderů.

Reklama