Hlavní obsah

Návrat Tigera? Prý na Masters

Tiger Woods hodlá zůstat mimo soutěžní golf do dubnového Masters. Napsala to agentura AP s odvoláním na dva nejmenované zdroje z okolí světové jedničky.

Foto: Mick Tsikas , Reuters

Golfista Tiger Woods by se měl na hřiště vrátit v dubnu.

Článek

Woods prý plánuje hrát poprvé až od 8. dubna na Masters a nechystá žádný přípravný turnaj, jak naznačovaly poslední spekulace, hovořící o neoficiálním Tavistock Cupu nebo turnaji Arnolda Palmera, jež se oba hrají ve čtvrtém březnovém týdnu.

Arnold Palmer Invitational, dříve Bay Hill Invitational, je jediný turnaj, který Woods jako profesionál nikdy nevynechal. Loni v Orlandu, nedaleko svého bydliště v Isleworthu, vyhrál už pošesté. Woods by se musel na turnaj PGA Tour přihlásit do příštího pátku.

Poprvé a naposledy se takto Woods vrátil bez herní přípravy po úmrtí otce a přestávce devíti týdnů na US Open 2006, kde na Winged Foot ale neprošel cutem. Po této zkušenosti řekl, že už nikdy nebude hrát turnaj, aniž by byl připraven na sto procent.

Podle AP by měl Woodsovu návratu mediálně pomoci bývalý tiskový tajemník Bílého domu, Ari Fleischer. Ten to agentuře odmítl potvrdit či vyvrátit.

Reklama