Hlavní obsah

Sandra Gal s úspěchem v Austrálii

Výborný vstup do sezony zaznamenala německá hráčka českého původu Sandra Gal. Při svém prvním startu roku, na Women´s Australian Open v rámci Ladies European Tour, skončila členka LPGA šestá.

Článek

Stabilní golf s třemi výsledky pod par a závěrečným parem přinesl Gal celkové skóre -6 (72-71-70-73) a samostatné šesté místo v Commonwealth Golf Clubu v Melbourne.

Turnaj vyhrála Yani Tseng s -16 (70-67-68-71) a získala 65 000 eur. Gal inkasovala 15 295 eur.

Německou hráčku českého původu může na začátku sezony těšit přesnost od odpaliště po green: v prvním kole zasáhla až na dvě výjimky všechny fairwaye a ve třetím kole zase netrefila jen va greeny v regulaci.

Zapracovat zato bude potřeba na puttování, protože Gal jen ve druhém kole pokořila hranici 30 puttů, když jich měla 29, ale ve finále hrála nejvíc za celý turnaj - 33 puttů.

Gal zůstává v Austrálii ještě další týden na ANZ Masters v Queenslandu a odtud letí do Thajska na první turnaj LPGA, jejíž je členkou.

Původní rozhovor se Sandrou Gal pořízený při její prosincové návštěvě Prahy si můžete přečíst v aktuálním únorovém čísle Golf Digest C&S.

Reklama