Hlavní obsah

Americká krás(k)a! Vonnová se znovu svlékla

Průzračné moře zalité slunečními paprsky a vysportované tělo zakryté jen úzkými plavkami. Ideální kombinace a pastva pro oči. Americká lyžařská hvězda a někdejší královna bílých svahů Lindsey Vonnová nafotila v Mexiku další kolekci žhavých snímků pro tradiční „plavkové vydání“ věhlasného sportovního magazínu Sports Illustrated.

Foto: Sport.cz

Bývalá americká sjezdařka Lindsey Vonnová se znovu fotila v plavkách pro magazín Sports Illustrated.

Článek

Čtyřiatřicetiletá sjezdařka na mexických plážích poblíž městečka Puerto Vallarta zapózovala fotografům a znovu odhalila svůdné křivky. „Bylo to báječné, taková mini dovolená," glosovala později vítězka 82 závodů ve Světovém poháru.

Obdivné reakce na sebe nedaly dlouho čekat. S gratulací přispěchaly na Instagramu její bývalá kolegyně z reprezentačního družstva Julia Mancusová, další sjezdařka Italka Manuela Möllggová či někdejší světová tenisová jednička Dánka Caroline Wozniacká, která s Vonnovou nafotila pro Sports Illustrated kolekci v roce 2016.

Vzhledem k tomu, že americká olympijská vítězka, mistryně světa a čtyřnásobná celková vítězka Světového poháru kvůli vleklým zdravotním potížím již ohlásila konec sportovní kariéry, jedná se možná o její poslední spolupráci s renomovaným magazínem, spekulují v zámoří.

Tedy třikrát a dost? V případě Lindsey Vonnové by to byla bezesporu škoda, co říkáte?

Reklama

Související témata: