Hlavní obsah

Stav série Nejdražší šlofík v historii sportu? Spící fanoušek na Super Bowlu je hitem internetu

Miami/Praha

Když musíš, tak musíš. Kansas City Chiefs zvítězili v Super Bowlu v Miami nad San Franciscem 31:20 a po 50 letech ovládli ligu amerického fotbalu NFL. Elektrizující atmosféra nedělního finále zřejmě nedolehla na jednoho z fanoušků v hledišti, který usnul v průběhu první čtvrtiny ostře sledovaného střetnutí. Video zachycující zřejmě nejdražšího šlofíka v historii sportu se následně stalo hitem internetu.

Fanoušek usnul během Super Bowlu

 
Článek

Průměrná cena lístku na letošní vyvrcholení sezony amerického fotbalu v Hard Rock Stadium v Miami se podle stanice FOX vyšplhala na neskutečných 7000 dolarů (téměř 160 000 korun). Ani to ale jednoho z diváků neodradilo od toho, aby si v průběhu první čtvrtiny finálového zápasu na tribuně zdříml.

Video na internet umístila sportovní novinářka Karisa Maxwellová a během krátké chvíle ho zhlédly miliony diváků. Redaktorka se s ospalým fanouškem pokusila udělat rozhovor, ten to ale odmítl.

Super Bowl je tradičně jedna z nejsledovanějších sportovních akcí roku. Podle neziskové organizace American Academy of Sleep Medicine v důsledku nedělního sledování Super Bowlu trpí 40 procent Američanů následující den v práci nedostatkem spánku.

Reklama

Související témata: