Hlavní obsah

VIDEO: Bláznivý komentátor přišel při basketu o hlas

MADRID

Dokáže vás dostat basketbal do extáze? Jistého španělského komentátora ano, v dramatickém závěru sobotního ligového duelu mezi Unicajou Malaga a Realem Madrid nad sebou zcela ztratil kontrolu a hulákal natolik, že ztratil hlas a už jen sípal.

Článek

Komentátora Oscara Cuestu napínavý konec basketbalového zápasu jednoznačně strhl. Nebylo divu, na palubovce se děly velké věci. Do konce utkání chyběla minuta, když Pablo Prigioni trojkou poslal Real do vedení 65:63. Jenže o pár vteřin skóroval za tři body i Jorge Garbajosa z Malagy a Cuesta začal za mikrofonem nabírat obrátky. A to ještě nebylo vše.

Prigioni se znovu prosadil další trojkou a čtyři vteřiny před koncem vedl Real 68:66. Ale i na to Unicaja našla odpověď, když Terrell McIntyre trefil další trojku a rozhodl zápas. Malaga zvítězila 69:68, a to už Cuesta řádil jako smyslů zbavený. Zcela vypadl z role, chraptěl, hystericky se smál a nebyl schopen dát dohromady ani správné skóre utkání.

Zkuste si jeho závěrečné šílení vychutnat alespoň v překladu: „Je to tam, je to tam! Prigioni to zkusí za tři. McIntyre, dává!!! Dává!!! Je to tam!!! Haha. Hah! Haha, hah! Eh, hahahahaha. Řekněte mi, že nesním! Hahahaha! Řekněte mi, že to není sen! 65:64! Vůbec nevím, jak jsme toho dosáhli. Bože, to byl zápas!“

Reklama

Související témata: