Hlavní obsah

Ragbisté si vystřelili ze spoluhráče v šatně. Gruzínci jsou na vstup do MS dobře naladěni

Toyota/praha

S dobrou náladou vstupují ragbisté Gruzie do svého úvodního zápasu na mistrovství světa v Japonské Toyotě proti Walesu. Svědčí o tom scénka z útrob stadionu po nedělním tréninku. Spoluhráči k pobavení všech přítomných pořádně vypekli devatenáctiletého nováčka v týmu Vana Karkadzeho a video s vtípkem následně nahráli na sociální sítě. Gruzie se proti Velšanům představí v pondělí od 12:15, utkání vysílá Česká televize a podrobnou online reportáž můžete sledovat na webu Sport.cz.

Foto: Sport.cz

Gruzínský ragbista Vano Karkadze

Článek

Video s legráckou zachycuje situaci po nedělním tréninku ragbistů Gruzie. Jeden z kolegů na záběru vyzívá devatenáctiletého Vana Karkadzeho, aby otevřel lednici a něco si z ní vzal. Pomatený ragbista nejprve kličkuje po chodbě a neví, co má vlastně udělat.

Když se konečně odhodlá k otevření víka chladícího boxu, čeká ho nemilé překvapení v podobě spoluhráče, který na něj měl políčeno. Uvolněná atmosféra v týmu naznačuje, že reprezentanti Gruzie budou do japonského šampionátu vstupovat dobře naladěni.

Gruzínci jsou pravidelnými účastníky mistrovství světa. Od roku 2003 na turnaji nechyběli. Ze základní skupiny se jim ale ještě nikdy postoupit nepodařilo a z 16 zápasů na šampionátu si připsali prozatím 4 výhry a 12 porážek.

Svou bilanci můžou napravit v pondělí proti reprezentaci Walesu, která ale bude v utkání jasným favoritem. Velšané jsou držiteli bronzových medailí z roku 1987. Na posledním šampionátu v Anglii v roce 2015 skončili ve čtvrtfinále.

Reklama

Související témata:
Prank