Hlavní obsah

Zažije Praha sportovní extázi v milionářském hávu?

Praha

Padne konečný verdikt v Praze? Otázka, na kterou není odpověď. Dopředu ale nemůžete nikdy nic vyloučit. Nejbohatší boxer v historii bude top návštěvníkem, diamantem 11. března na boxerském galavečeru. Floyd Mayweather: žádné rukavice a zápas, ale VIP osoba s tučným kontem a zlatou kartou. Už několik měsíců visí ve vzduchu otázka. Vrátí se neporažený boxer do ringu a dojde na řežbu s Conorem McGregorem, bojovníkem UFC?

Foto: Sport.cz

Boxerský mistr světa Floyd Mayweather (vlevo) v době své největší slávy

Článek
Fotogalerie

V profesionálním ringu se 49krát postavil do zápasu, pokaždé odešel jako vítěz. Následoval odchod do důchodu a užívání si luxusu, přepychu a miliónů dolarů. Pak se ale zjevil drzý Ir, který by ho rád sestřelil. Mayweather cítí velkou kořist a tučný šek šustí, těžko mu odolat.

„Pojďme dát fanouškům to, co chtějí vidět. Je tu jen jeden boj, který je důležitý, a to je Mayweather a Conor McGregor," citoval server irishmirror.ie Američana.

Dvě sportovní bojové superstar mají být údajně blízko dohodě. Pokud by oba borci podepsali, šlo by o globální senzaci se sportovním přesahem. V rozhovoru pro Showtime Mayweather uvedl, že by měl McGregor smlouvu konečně podepsat a milióny lidí by dostaly to, co chtějí.

„Nevím, jestli k zápasu dojde. Pokud se to stane, bude to můj poslední souboj. Může to být největší boj v historii tohoto sportu, ale teď prostě nevíme," dodal čtyřicetiletý boxer, který se za pár dní ukáže v Praze. Pokud k očekávanému fightu opravdu dojde, musí ho někdy oznámit. A proč ne v Praze, v jednom z nejkrásnějších měst světa.

Dojde k zápasu Mayweather vs. McGregor?
Ano
16,2 %
Ne
9,6 %
Je to jen divadlo
74,2 %
Celkem hlasovalo 1339 čtenářů.

Reklama

Související témata: