Hlavní obsah

Vysmátý bouřlivák a zděšená bývalá světová jednička. Tenisté se svezli na horské dráze

Cincinnati/Praha

Volné chvíle před začátkem turnaje tráví tenisté různě. Někdo odpočívá, někdo ještě trénuje a někdo se jde bavit. Jako třeba Andy Murray a Nick Kyrgios, kteří se v Ohiu rozhodli navštívit zábavní park Kings Island a vyzkoušet si místní horskou dráhu. Zatímco australský bouřlivák si jízdu užíval, bývalá světová jednička ječela hrůzou jak na lesy.

Foto: Sport.cz

Andy Murray a Nick Kyrgios.

Článek

Turnaj v Cincinnati s největšími hvězdami na startu se pomalu rozjíždí. Než však tenisté zasáhnou do bojů, každý si čas zpestřuje po svém. Tak třeba Andy Murray a Nick Kyrgios vyrazili v Ohiu do největšího zábavního parku Kings Island a vyzkoušeli si místní horskou dráhu.

Zatímco třiadvacetiletý Kyrgios si jízdu nahoru dolů očividně užíval a stále se smál, jednatřicetiletý Murray už tak vysmátý nebyl, jeho úsměv byl spíše křečovitý a zděšením křičel ostošest. „Skvělá zábava, ještě stále se směju,“ prohlásil Kyrgios, který si z parku odnášel velkou růžovou opici.

Nyní už na oba hráče čekají zápasy. Andy Murray se v pondělí v Cincinnati střetne v prvním kole s Francouzem Lucasem Pouillem. Bývalá světová jednička se na okruh ATP vrací po vážném zranění kyčle. Téměř rok nemohl hrát a v žebříčku klesl až do deváté stovky. Nyní už se však Murray zase šplhá vzhůru. Před necelými dvěma týdny se na turnaji ve Washingtonu probojoval až do čtvrtfinále a díky tomu poskočil na tři sta pětasedmdesáté místo.

Trable měl letos i Nick Kyrgios. Australského bouřliváka trápil loket, a tak i on musel během sezóny několik turnajů vynechat. Jeho nejlepším letošním výsledkem je vítězství ze začátku roku, kdy ovládl turnaj v Brisbane. V úvodním kole v Cincinnati se osmnáctý hráč světa utká s Američanem Denisem Kudlou, světovou sedmasedmdesátkou.

Reklama

Související témata: