Hlavní obsah

Šisler skončil v Karviné. Jde do Německa

Karviná

V předchozích dvou ligových sezónách odehrál v dresu Karviné dohromady padesát utkání, do týmu, který v tomto ročníku Fortuna ligy skládá nový kouč Roman Nádvorník už ale cestu nenašel. Dostal šanci dvakrát jen jako střídající hráč, proto se defenzivní záložník Jan Šisler rozhodl z Karviné odejít. K nedělnímu utkání proti Plzni už nebyl nominován a v pondělí klub jeho odchod potvrdil.

Foto: Profimedia.cz

Jan Šisler v Karviné skončil

Článek

„Nebyl tolik vytížený, proto projevil zájem vrátit se domů. Nechtěli jsme mu bránit, naopak musíme Honzovi poděkovat za ty tři roky, které s námi prožil," uvedl sportovní ředitel MFK Karviná Lubomír Vlk.

Bývalý fotbalista Liberce, Jablonce či Mladé Boleslavi odehrál v první lize doposud 122 utkání. Další ale jen tak nepřidá. Jeho další kroky povedou do nižší německé soutěže. „Budu doma s rodinou, z Liberce to mám pětatřicet minut autem. Hlavně malá dcera chtěla domů a manželka vlastně také," vysvětlil 30letý fotbalista.

Šisler v Karviné odehrál 69 mistrovských utkání, 52 prvoligových, a vstřelil osm gólů (čtyři ve druhé a čtyři v první lize. Naposledy oblékl karvinský dres ve 4. kole v Jablonci. „Když jsem začínal v lize, tak to pro mě byla meta, kterou jsem chtěl překonat. Nyní jsem na čísle 122, z čehož mám radost," řekl Šisler.

Reklama

Související témata: