Hlavní obsah

Největší máma všech dob. Hvězdnou tenistku před návratem na kurty rozplakal manžel

Palm Springs/Praha

Hodně dojatá byla tenisová hvězda Serena Williamsová, když uviděla překvapení, které jí připravil její manžel Alexis Ohanian. Ten nechal na dálnici na příjezdu do kalifornského Palm Springs vyvěsit čtyři billboardy s fotografiemi Sereny s jejich dcerkou a nápisem „Největší máma všech dob.“

Foto: Profimedia.cz

Sereně Williamsové fandila při Fed Cupu i její dcerka Alexis Olympie.

Článek

Již příští týden se na kurty vrátí jedna z největších tenisových hvězd, Serena Williamsová. Šestatřicetiletá Američanka se v Indian Wells objeví šest měsíců po porodu dcerky Alexis Olympie a její manžel Alexis Ohanian jí chtěl parádně přivítat. A tak vítězce třiadvaceti grandslamů připravil velké překvapení.

Na dálnici směrem do kalifornského Palm Springs nechal vyvěsit čtyři billboardy. Na nich jsou fotografie Sereny s jejich malou dcerkou a také nápis „Největší máma všech dob.“ Když to bývalá světová jednička uviděla, rozplakala se. „Chtěl jsem Serenu přivítat zpátky na kurtech. Billboardy jsem vymyslel sám, inspirací mi byla malá Alexis,“ napsal Ohanian na Twitter.

„Doslova jsem plakala. Je to tak milé. Miluji Tě,“ odpověděla svému muži na Instagramu Serena Williamsová, která v úterý počtvrté v kariéře získala sportovního Oscara v kategorii Sportovkyně roku. Cenu si ale osobně v Monaku nevyzvedla, neboť se už pilně připravuje na nadcházející turnaj.

Serena Williamsová se na kurty chtěla vrátit už v lednu na Australian Open, kde měla obhajovat titul. Avšak velké komplikace po porodu jí neumožnily začít s přípravou, jak plánovala. A tak si v prosinci zkusila exhibiční zápas proti Lotyšce Jeleně Ostapenkové a po prohře oznámila, že musí ještě dohnat tréninkové manko. V polovině února si pak ve Fed Cupu zahrála po boku sestry Venus čtyřhru, ale i toto utkání proti Nizozemkám prohrála. Pětinásobná vítězka Turnaje mistryň toho prý od sebe zatím moc nečeká, ale věří, že je na správné cestě, a že se časem zase dostaví úspěchy.

Reklama

  4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 Bejlek - Blinkovová 4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 konec
20240424T19 : 45:00+0200
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek
Blinkovová
  Macháč - Ruusuvuori dnes 11 : 00
20240425T11 : 00:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori
  Hanfmann - Menšík dnes 14 : 00
20240425T14 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík