Hlavní obsah

Cruzeiro čeká neoblíbený soupeř ze Sao Paula

Eurotip.cz

V osmém kole nejvyšší brazilské fotbalové soutěže se střetne Cruzeiro, které je na třetí příčce vinou horšího skóre oproti Flamengu a Gremiu, a šesté Sao Paulo.

Článek

Celku z Belo Horizonte se ve vzájemných utkáních proti Sao Paulu vůbec nedaří a v loňské sezoně prohrálo s brazilským šampionem oba zápasy. Poslední úspěch svěřenců kouče Batisty se tak datuje až do roku 2004.

Dnes mají domácí fotbalisté velkou šanci tuto nelichotivou bilanci zlomit. Pátý celek loňské sezony vstoupil do aktuálního ročníku ve velkém stylu a úvodní tři duely vyhrál s celkovým skóre 7:0. Po zaváhání na půdě Coritiba (1:1) si Cruzeiro připsalo tři body za domácí výhru nad Vasco da Gama. Obrovský debakl ale přišel pro „Lišky“ na půdě Palmeiras, odkud si odvezli prohru v poměru 2:5. Naposled už mužstvo z východní části Brazílie nezaváhalo a jasně přehrálo Figueirense.

Jedno z nejpopulárnějších brazilských mužstev ze Sao Paula nezačalo obhajobu mistrovského poháru příliš dobře, když hned na úvod prohráli svěřenci trenéra Romalha s letos zatím velmi silným Gremiem. V dalších utkáních Sao Paulo třikrát po sobě remizovalo, ale nyní se zdá, že „Tříbarevní“ nacházejí ztracenou formu z loňské sezony. Na začátku června totiž deklasovali 5:1 Atlético Mineiro a čtyři branky dokázali vstřelit i na půdě aktuálního lídra soutěže – Flamenga. O jediný zápis v kolonce střelců Sao Paula se v posledním utkání s Recife postaral už třígólový střelec Hugo.

Bookmakeři sázkové kanceláře bwin věří, že větší šanci na vítězství má domácí mužstvo Cruzeira, na jehož výhru určili kurs 2.15. Pokud však jste toho názoru, že lepší aktuální forma přinese ovoce týmu ze Sao Paula, je tu pro vás kurs 2.95. Jestliže si vsadíte na remízu, znásobíte svůj vklad kursem 3.25.

Reklama