Hlavní obsah

Duel expertů: 83. kolo

Eurotip.cz

Nevyvedené kolo Duelu expertů má za sebou Eurotiper, který před týdnem netrefil žádný z tipovaných zápasů. Ani jeho soupeři se ale příliš nedařilo, a tak se Eurotiperova ztráta příliš nezvětšila. Povedou si tento víkend oba soutěžící lépe? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 82. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Bergamo - NeapolAlmeria - MallorcaBetis - Santander1002.753.103.008/107/108/103:12:13:1okkoko
Celkem vsazeno: 2163Celkem výhra: 2254.26Úspěšnost: 104.2%
eurotiper - 82. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Newcastle - WiganBasilej - CurychRoda - Nijmegen1121.901.902.457/107/107/102:21:13:0kokoko
Celkem vsazeno: 1735Celkem výhra: 1649.51Úspěšnost: 95.1%

83. kolo

volnasek
Mladá Boleslav - BohemiansTip: 1Kurs: 1.37Vklad: 10/10Dnes své analýzy a tipy zaměřím výhradně na naši Gambrinus ligu. První zápas, který jsem vybral, bude patřit jistě k těm zajímavějším. Domácí po dvou prohrách s Ostravou a s Plzní jakoby ztráceli dech, a proto budou chtít navázat na předchozí výkony a konečně opět vyhrát. Podle mě jsou v tomto utkání favoritem, i když hosté dokázali v minulém kole porazit Spartu v divoké přestřelce 4:3. Tím si jistě zvedli sebevědomí, jenomže na fotbalisty z Boleslavi to tentokrát platit nebude. Domácí již podle mě doma nepřipustí další ztrátu, a tak Bohemka odejde s nulovým bodovým ziskem.
Kladno - PlzeňTip: 0Kurs: 2.80Vklad: 7/10Kladno je v tabulce Gambrinus ligy před zimní přestávkou těsně nad sestupovým pásmem, tedy na 14. příčce. Naposledy vyhrálo před čtyřmi koly doma se Žižkovem 1:0 a jistě bude chtít tento výkon zopakovat i proti Plzni. Jenže hosté již pět kol v řadě neokusili trpkost porážky, poskočili na 8. místo a jejich výkony svědčí o vzestupu formy, kterou by chtěli prodat i na Kladně. Plzeň je tedy mírným favoritem, ale domácí podle mě zabojují a získají v tomto duelu důležitý bod.
Žižkov - PříbramTip: 1Kurs: 2.00Vklad: 8/10Viktorka, která je na samém dně tabulky, přivítá v tomto kole na svém hřišti desátou Příbram. Hosté zatím letos patří k nejslabším týmům venku, v šesti zápasech uhráli pouze jeden bod a dali pouhé dvě branky. Tuto nepříznivou bilanci budou chtít změnit na Žižkově, který zase sbírá body jen doma. Pokud se domácí chtějí udržet v lize, musí již naplno zabrat a v tomto duelu získat tři body. Venku totiž neuhráli zatím ani bod! Věřím tedy více domácím, že tento duel zvládnou a připíšou si na své konto třetí letošní výhru.
Eurotiper
Wigan - EvertonTip: 2Kurs: 2.75Důvěra: 7/10V nabídce 14. kole anglické Premier League mě zaujal zápas Wiganu s Evertonem. Hosté z Liverpoolu se po nevydařeném úvodu sezony chytili a už 5 kol v řadě neprohráli. Zajímavostí je, že celých 13 z devatenácti bodů získali na hřištích soupeřů, kde jsou velmi silní. Body ztratili jen v Londýně po prohře s Arsenalem a po remíze na stadionu nováčku Hull City. Domácí Wigan podává vcelku vyrovnané výkony, které mu zatím stačí na 16. místo. Doma se mu ale příliš nedaří a v tomto ohledu je dokonce poslední se ziskem pěti bodů. Tento fakt ještě víc nahrává hostům, kteří si z Wiganu v předešlých třech zápasech odvezli sedm bodů.
Rio Ave - Leixios 0Tip: 2Kurs: 2.50Důvěra: 7/10V portugalské lize zažívá Leixios vynikající sezonu. Mužstvo, které v sezoně 2002/2003 hrálo ještě ve třetí lize, je momentálně v čele o bod před Benfikou. Pozoruhodnou bilanci má Leixios hlavně veku, kde ve čtyřech zápasech ještě nezaváhal. Po výhrách nad Trofense a Belenenses vyhrál 3:2 v Portu a v posledním kole i v Lisabonu nad domácím Sportingem 1:0. V 9. kole zavítá na hřiště třináctého Rio Ave, kde se mu předloni podařilo ve vzájemné konfrontaci - ještě ve druhé lize - zvítězit 2:1. Vzhledem k současné formě Leixiosu by zopakování tohoto výsledku nebylo překvapením.
Mallorca - MalagaTip: 2Kurs: 4.00Důvěra: 7/10Dvanácté kolo španělské Primera Division přinese zajímavý souboj mezi čtrnáctou Mallorkou a o tři příčky lepší Malagou. Hosté začali sezonu přímo katastrofálně a po čtyřech kolech měli na kontě jediný bod. Potom ale přišla série čtyř vítězství, kterou ukončila až prohra s vedoucí Barcelonou. Proti favoritům Realu Madrid i Villarealu odehráli výborné zápasy, ale zvítězit se jim nepodařilo. Na vítěznou vlnu se mohou vrátit právě v tomto kole na hřišti Mallorky, která je momentálně v krizi, o čemž svědčí její výsledky z posledních kol.

Reklama